FRANČU PAVASARIS. Rēzeknes kamerorķestris un vijolniece Olivia Steindler (FRA)

Rēzeknes kamerorķestra vārds šobrīd vairs komentārus neprasa. Diriģenta Jāņa Stafecka vadītais kolektīvs, kurā apvienojušies Jāņa Ivanova Rēzeknes mūzikas vidusskolas audzēkņi, absolventi un Latvijas labāko orķestru mūziķi, ar sniegumu un koncertos jaušamo enerģiju izpelnījies atzinīgus vārdus gan no klausītājiem, gan mūzikas profesionāļiem. Nu jau par tradīciju varētu saukt arī kamerorķestra svētdienas vakaru koncertus – šoreiz aprīļa sākumā izdzīvosim franču pavasari mūzikā, izskanot Žorža Bizē, Kamila Sensānsa, Morisa Ravēla un citu franču komponistu skaņdarbiem. Pasākumam īpaši francisku skanējumu piešķirs soliste - vijolniece no Francijas Olivia Steindler.

Koncerts būs īpašs arī ar pasākuma formu, kurā mūziķiem zālē būs veltīta cita, īpaša vieta. Savukārt skatītāji tiks aicināti ieņemt vietas partera otrajā jeb amfiteātra daļā.

Bērni līdz 7 gadu vecumam pasākumā var netikt ielaisti. Pusstundu pirms pasākuma sākuma sāk darboties bērnu istaba, kas pieejama bērniem vecumā no trīs līdz septiņiem gadiem. Bērnu istabas apmeklējums ir bez maksas. Pirms tam lūgums pieteikties, zvanot +371 22020206 vai +371 64633303.

 
Nav gaidāmo pasākumu