Izrāde bērniem PAUKOJAM UN ŠMAUKOJAM

Izrāde bērniem Brodveja stilā Paukojam un Šmaukojam.

Nnebēdnīgi-muzikāla izrāde-dziesmuspēle bērniem.
 
Kurš gan nezin lieliskā latviešu melodiķa Arvīda Žilinska hitus,  bērnu dziesmas, kas visās paaudzēs iecienītas ne mazāk kā Raimonda Paula vai citu melodiķu daiļrade - "Rīta rosme”, "Dziesmiņa par mīļo māmiņu”, "Kaķīts mans”, "Dziesma par slinko Jānīti”, "Pulkstens deviņus jau zvana” un daudzas, daudzas citas izdziedās Mārcis Maņjakovs, Emīls Kivlenieks, Kārlis Rūtentāls un Anastasija Vorobjova, kas sevi spoži jau pieteikuši operešu "Klīvija", "Jautrā atraitne" un "Balle Savojā" izrādēs. Valērija Koļago, Laura Purena un Latvijas Mūzikas akadēmijas studenti Sabīne Krilova, ko pazīstam no LTV šova "Radīti mūzikai”, Emīls Klaužs, Laima Krīgere, Tatjana Kopača, Artūrs Zvirbulis, Vjačeslavs Aleksejevs, Ansis Bētiņš. Zaķu orķestris - džeza pianists Madars Kalniņš un džeza grupa.
Režisors Valdis Lūriņš.
 
Biļetes jāpērk no 3 gadu vecuma.

Nerātnajiem zaķēniem Paukam, kas dzīvo Ozolaines mežā, galva vienmēr pilna ar dažādām idejām un dullībām, bet gudrinieks Šmauks tās palīdz realizēt, jo divas galvas taču ir gudrākas nekā viena, vai ne?! Dzīve ir lustīga, dulluma un pārsteigumu pilna, tomēr katrs viņu jautrais darbiņš, kas vienmēr labi domāts, beidzas diezgan bēdīgi...

Zaķēni nenokar galvas un ir gatavi laboties (cik pazīstami, vai ne?...), un … Paukam atkal ir – „I-D-E-J-A!” Sākas jauns piedzīvojums… Ko tas nesīs meža iemītniekiem?

Lai nu kā, - zaķēniem pieder vissvarīgākā, vislielākā vērtība – laba sirds! Tāpēc šis stāsts galu galā beidzas labi un viņiem viss tiek piedots.
Dziesmuspēle Brodveja stilā, veidota pēc Enīdas Blaitonas populārās pasakas „Pauks un Šmauks” motīviem. Izteiksmīgā kustību horeogrāfija, spilgtā kostīmu koncepcija, Ozolaines meža vides scenogrāfija priecēs gan pirmskolas un jaunāko klašu bērnus, gan viņu vecākus un ikvienu, kam patīk azarts, jautrība un ir mīļas bērnības atmiņas.

Režisors Valdis Lūriņš
Horeogrāfs Alberts Kivlenieks
Kostīmu māksliniece Jurate Jurjāne-Silakaktiņa
Scenogrāfs Oskars Dreģis
Producente un muzikālā konsultante Agija Ozoliņa-Kozlovska
Izrādes garums 1 stunda 10 minūtes, 1 cēliens

 
Nav gaidāmo pasākumu