RĪGAS RITMI 2017 |Yamandu Costa /Brazīlija/ + Daymé Arocena / Kuba/|

Festivāla „Rīgas Ritmi 2017” SUPERBIĻETE - 3 dubultkoncerti ar 50% atlaidi !

Iegādājoties festivāla Superbiļeti klausītājs iegūst vienu sēdvietu Rīgas Doma dārza, VIP zonā – 6. rindā – centrā un apmeklē trīs dubultkoncertus - 28., 29. jūnijā un 1. jūlijā.

SUPERBIĻETE:  http://www.bilesuparadize.lv/lv/events/event/55088

Festivāls „Rīgas Ritmi 2017” piedāvā – 29. jūnijā Rīgas Doma dārzā dubultkoncerts – ģitāras virtuozs YAMANDU COSTA un talantīgā dziedātāja un komponiste Daymé Arocena

Vakara pirmajā daļā klausītājiem būs iespēja baudīt Brazīļu ģitārista un komponista Jamandu Košta (Yamandu Costa) solo koncertu. Jamandu galvenais instruments ir Brazīlijas slavenā septiņu-stīgu ģitāra. Jamandu mācīties spēlēt ģitāru sācis kopš septiņu gadu vecumā kopā ar tēvu, Algacir Costa, grupas "Os Fronteiriços" līderi.

„Viens no Brazīlijas mūzikas visu laiku lielākajiem ģēnijiem - Jamandu - ir pelnījis visaugstākās uzslavas. Katru reizi viņš iepriecina pat visizsmalcinātāko publiku, jo viņa uzstāšanās ataino ļoti dziļu intimitāti starp viņu pašu un viņa ģitāru."
- EYE FOR TALENT.

Sastāvs: Yamandu Costa - ģitāra

 

Savukārt vakara otrajā daļā kubiešu izcelsmes talantīgā dziedātāja un komponiste, ar spēcīgo vokālu - Daymé Arocena. Māksliniece ir viena no spilgtākajām izpildītajām laikmetīgajā Kubas kultūrā.

Debijas albums “Nueva Era”(2015) ierindots ASV radio stacijas NPR gada 50 labāko albumu sarakstā, pieminot, ka albuma pilnībā maina stereotipus par to, kas ir Kubas mūzika.

"Daymé ir gatava pievienoties sieviešu mākslinieču grupai, kas tiek raksturotas kā globālās dīvas". ─ Billboard

Sastāvs: Daymé Arocena - vokāls, Jorge Luis Lagarza - taustiņi, Rafael Aldama - bass, Ruly Herrera - bungas, Yelfris Valdez - trompete

Vairāk informācijas: www.rigasritmi.lv

 
Nav gaidāmo pasākumu