RĪGAS RITMI 2017 |Magda Giannikou /ASV/ + Electro Deluxe /Francija/|

Festivāla „Rīgas Ritmi 2017” SUPERBIĻETE - 3 dubultkoncerti ar 50% atlaidi !

Iegādājoties festivāla Superbiļeti klausītājs iegūst vienu sēdvietu Rīgas Doma dārza, VIP zonā – 6. rindā – centrā un apmeklē trīs dubultkoncertus - 28., 29. jūnijā un 1. jūlijā.

SUPERBIĻETE:  http://www.bilesuparadize.lv/lv/events/event/55088


Festivāls „Rīgas Ritmi 2017” piedāvā – 1. jūlijā Rīgas Doma dārzā – dubultkoncerts - ekstravagantā māksliniece Magda Giannikou no ASV un franču džeza, soul un funk grupa Electro Deluxe.


Vakara pirmajā daļā - pianiste, akordeoniste, dziedātāja, mūzikas producente un dziesmu autore Magda Giannikou. Izcili apdāvinātā māksliniece studējusi prestižajā Berklija Mūzikas koledžā, ASV. Pēc studiju beigšanas pārcēlusies uz Ņujorku, kur nodibinājusi grupu Banda Magda.

Grupas daiļradi raksturo šarmanta lirika franču valodā apvienojumā ar latino degsmi, ko lieliski pasniedz daudzpusīgā māksliniece.
Uzstājusies ar Grammy balvas īpašniekiem Snarky Puppy projektā Family Dinner Volume One.

Sastāvā: Magda Giannikou - balss, akordeons, Ignacio Hernandez - ģitāra, Andres Rotmistrovsky - bass, Jordan Perlson – bungas

 


Vakara otrajā daļā mūzikas mīļotājiem tiek dota iespēja tikties ar džeza, soul un funk grupu Electro Deluxe. Grupa ir starp aktīvākajām Francijas mūzikas eksporta grupām šobrīd.
Unikāls un neapturams, fascinējošs un hipnotizējošs amerikāņu crooner dziedātājs James Copley atklās jaunas krāsas vēl nedzirdēt

Nav muzikālu ierobežojumu, nav etiķetes, nav atslābuma Electro Deluxe pēta mūzikas robežas visās savās dimensijās un neticami veiksmīgi atjauno un savieno muzikālo mantojumu un moderno.

Sastāvs: James Copley - balss, Arnaud Renaville - bungas, Jeremie Coke - bass, Gael Cadoux – taustiņi, Thomas Faure - sax, Vincent Payen - trompete, Bertrand Luzignant - trombons


Vairāk informācijas: www.rigasritmi.lv

 
Nav gaidāmo pasākumu