ANTONS BEĻAJEVS. THERR MAITZ

Therr Maitz – pēdējo gadu lielākā sensācija Krievijas mūzikā. Grupas dibinātājs un līderis Antons Beļajevs ir mūziķis, komponists, producents un projekta „Balss” pusfinālists, kas pārliecinoši lauž visus šovbiznesa stereotipus. Therr Maitz uzskatāmi pierāda, ka nevainojami kvalitatīvs un stilīgs mūzikas projekts, kas tapis angļu valodā, var iekarot ļoti plašu auditoriju.

Šobrīd Therr Maitz uzstājas uz topa skatuvēm un nozīmīgos festivālos, dodas koncertturnejās pa visu Krieviju un tuvākajām ārvalstīm, par grupu publicēti neskaitāmi raksti plašsaziņas līdzekļos, tā ir biežs viesis Krievijas populārākajos radio un TV kanālos. Būtiski, ka neraugoties uz panākumiem, Therr Maitz kā bija, tā joprojām ir neatkarīga grupa.

 

Savu piecu gadu jubileju kolektīvs atzīmēja labākā izpildītāja statusā Krievijas iTunes un Apple Music, kā arī uzvarētāja lomā prēmijas MTV Europe Music Awards 2016 nominācijā „Labākais Krievijas mākslinieks”.

Antons Beļajevs vienmēr ir bijis perfekcionists, tas nozīmē, ka visi, kuri apmeklēs Therr Maitz koncertus, baudīs fantastiski kvalitatīvu skaņu un izjutīs pilnu mūziķu pašatdevi. Bez tam, kā tas tradicionāli pieņemts, grupa izpildīs vairākas jaunas, neierakstītas dziesmas. Tā ir unikāla iespēja iepazīt jaunu materiālu – vēl viens arguments klāt pārējiem, lai dotos uz grupas piedāvāto koncertu.

Vairāk iepazīt grupas Therr Maitz mūziku iespējams šeit - therrmaitz.com/music/

 
Nav gaidāmo pasākumu