(Ne)PAREIZIE DZIESMU SVĒTKI - LIELIZRĀDE ar dziesmām, jokiem un pārģērbšanos

(Ne)PAREIZIE DZIESMU SVĒTKI –

LIELIZRĀDE ar dziesmām, jokiem un pārģērbšanos. 

Dziemu svētku dalībnieki var iegādāties biļeti ar 50%  atlaidi.  Dalībnieka karte jāuzrāda  apmeklējot pasākumu un pērkot biļeti.   Akcija spēkā no 10.jūlija līdz 17.jūlijam.

Latvijas valsts simtgades, Dziesmu svētku un Saeimas vēlēšanu gadā  Latvijas teātru lieliskie dziedošie aktieri Mārtiņa Egliena vadībā ir ķērušies pie visiem šiem unikālajiem notikumiem un rada izrādi “NePareizie Dziesmu svētki”.

Šajā izrādē ar mīlestību un smaidu mums būs iespēja paskatīties uz to, kas mums ir dārgs, par ko mēs dusmojamies un kādi mēs paši esam.

Uzvedumā skatītāji varēs tikties ar iemīļotām grupām un dziedātājiem aktieru atveidojumā un interpretācijā - Donu, “TRĪS TENORIEM”,  Ingusu Pētersonu, Vari Vētru, Olgu Rajecku, Uģi Rozi, Zigmaru Liepiņu, Mirdzu Zīveri, Imantu Vanzoviču, "Jumpravu", Eoliku,  Ritu Trenci, Lingu, Imantu Skarastiņu "Līviem", "Liepājas brāļiem" u.c..

Būs iespēja piedalīties improvizētā dziesmu aptaujā un noskaidrot gadsimta labākos izpildītājus.

Uzvedumā piedalīsies arī sabiedrībā pazīstamas personības, valsts amatperonas, “expersonas” un citu valstu līderi, kuri teiks  apsveikuma runas un citādi cels pasākuma nozīmību ar savu klātbūtni. Visbeidzot saktītāji beidzot varēs noskaidrot, kurš ir “Gudrāks par piektklasnieku” - Aivars Lembergs vai Artuss Kaimiņš. Tas viss, protams,  aktieru atveidojumā.

Izrādei  tiek veidots īpašs skatuves noformējums un pirotehniskie efekti.

Jaunā izrāde ir loģisks turpinājums skatītāju iemīļotajām humora  izrādēm "Sievietes, sievietes...", "Vīrieši, vīrieši...", "Kāzas, kāzas...", “MADE IN LATVIJA” - kurās skatītāji varēja kārtīgi  izsmieties, paužot savas emocijas ar “stāvovācijām” .

PIRMIZRĀDĒ: Saulkrastu estrādē - iepriekšpārdošanā līdz 10.jūlijam biļešu cena ir 8.00 Eur. No 10.jūlija biļešu cena ir 12.00 EUR. Pasākuma  dienā - 14.00 EUR.

Bērniem vecumā līdz 12 gadiem, ja nav nepieciešama atsevišķa sēdvieta, biļete nav nepieciešama.

  Lomās: Mārtiņš Egliens,  Elīna Avotiņa,  Mārtiņš Brūveris, Marģers Eglinskis, Kristians Kareļins, Viktors Ellers vai Pēteris Lapiņš 

Piedalās   deju grupa Kārļa Boža vadībā. 

Režisors: Mārtiņš Egliens

Tērpu māksliniece: Danuta Ābele

Scenogrāfija: Elizabete Trumpe

Horeogrāfs: Kārlis Božs

Skaņu un gaismu režija: Dainis Āboliņš

Producente: Laila Ilze Purmaliete

 

 
No upcoming events