RAIMONDS PAULS un LATVIJAS RADIO BIGBENDS. Svētku koncertprogramma

Raimonda Paula un Latvijas Radio bigbenda svētku koncertprogramma. Līdzās Maestro uz otra koncertflīģeļa skaņdarbus izspēlēs Harijs Bašs, bet R. Paula vecās un jaunās dziesmas izdziedās latviešu dziedātājas Dināra Rudāne un Kristīne Prauliņa.
 
Dināra Rudāne
Dināra ir TV šova "Izklausies redzēts" uzvarētāja. Tikpat daudzpusīga kā mūzikā Dināra ir arī dzīvē - īsta Latvijas supersieviete. Viņa brauc ar moci, viņas auto izvēle ir "Mustang", viņa nodarbojas ar kikboksu un pat spēlē hokeju.
 
Kristīne Prauliņa
Kristīne Prauliņa ir soul, gospel un jazz dziedātāja no Rīgas. Dziedāšanai nopietni pievērsusies 12 gadu vecumā, sākot dziedāt Rīgas gospelkorī. Šobrīd Rīgas gospelkora vadītāja.
Dziedātāja regulāri uzstājas ar Latvijas Radio bigbendu. Kristīne Prauliņa ir starptautiskā džeza mākslinieku konkursa "Riga Jazz Stage 2014"  Grand Prix ieguvēja.
 
Harijs Bašs
Pianists un komponists Harijs Bašs pēdējos gados uz skatuves parādās reti, taču pagājušā gadsimta 80. gados viņš bija labi pazīstams ne tikai Latvijā, bet arī ārzemēs, jau atkal pateicoties sadarbībai ar Raimondu Paulu. Populārās mūzikas vēsturē palikusi arī virkne Baša dziesmu, kuru vidū izceļams cikls “Vecos šlāgerus klausoties” ar Ārijas Elksnes dzeju. Gada noslēgumā gaidāmajā programmā H. Bašs atkal uz vienas skatuves satiksies ar Maestro.
 
Bērni līdz 7 gadu vecumam pasākumā var netikt ielaisti. Pusstundu pirms pasākuma sākuma sāk darboties bērnu istaba, kas pieejama bērniem vecumā no trīs līdz septiņiem gadiem. Bērnu istabas apmeklējums ir bez maksas. Pirms tam lūgums pieteikties, zvanot +371 22020206 vai +371 64633303.
 
Lūdzam ņemt vērā, ka 2. sānu balkonu vietas nr. 11.-17. ir ar pasliktinātu redzamību.
 
Nav gaidāmo pasākumu