INETA RUDZĪTE - LA VIE EN ROSE

Ineta Rudzīte franču solopgrogrammā – ar nosaukumu „La Vie En Rose”. Kad tu skaties uz mani, kad tu turi mani savos apskāvienos, kad tu runā ar mani par mīlestību, es redzu dzīvi rožainā gaismā. Tik skaistus vārdus izdzied Edīte Piafa šajā dziesmā.

Repertuārā iekļautas populāras dziesmas no franču zelta repertuāra (Edith Piaf, Dzo Dasen, Dalidas, Lara Fabiana, Mireja Matje u.c.).

“Franču šansoni ir viens no iemesliem, kāpēc vēlējos apgūt franču valodu. Jo katra dziesma izstāsta kādu stāstu, kas skar ikvienu no mums. Stāstu par nelaimīgu vai galvu reibinošu mīlestību, skaistu satikšanos vai skumju šķiršanos. Śos stāstus arī izdziedu savos koncertos” – tā saka pati Ineta Rudzīte.

 „La Vie En Rose”, virtuozā akordeonista Kaspara Gulbja pavadījumā - ir ne tikai koncerts. Vakara gaitā būs iespējams vairāk uzzināt par franču šansonu vēsturi, kā arī vairāk iedziļināties dziesmu tekstu nozīmē. Tāpat īpaši piedomāts par tērpiem un scenāriju, lai klausītāji, sēžot burvīgā zāles gaisotnē, spētu izjust Francijas šarmu.

La vie en Rose koncerti norisināsies:

20.aprīlī Siguldas koncertzālē Baltais Flīģelis

28.aprīlī Skrundas muižā

11.maijā Bīriņu pilī (par biļetēm interesēties 26326622).

 
Nav gaidāmo pasākumu