Ozols, ansis, Viņa un Edavārdi - REPUBLIKAS TŪRE

Vieni no Latvijas aktualākajiem Latvijas hiphop māksliniekiem - Ozols, ansis, Viņa un Edavārdi aicina uz lielkoncertu sēriju lielajās Latvijas pilsētās ar nosaukumu Republikas Tūre.

Liepājā, Valmierā, Rēzeknē un Ventspilī būs iespēja baudīt četrus koncertus vienā vakarā un dzirdēt arī izpildītāju kopīgās dziesmas. Aizvadītājos gados vienas no straumētākajām Latvijas dziesmām un izpildītājiem digitālajās platformās kā “Spotify”, “Youtube” un citās bija ansis - Zemes Stunda (piedaloties Kristīne Pāže) un albums “Balzams”, Ozols - Stils, Viņa - Tēja Ar Karalieni, Edavārdi - Viss Ir Sarežģīti (piedaloties Kristīne Prauliņa), tapēc pateicoties klausītāju interesei četri pašmāju repa izpildītāji satiksies hiphopa mūzikas svētkos “Rep-publikas” jeb Republikas Tūrē.

Ozols, ansis, Viņa un Edavārdi priecēs klausītājus Liepājā (Lielais Dzintars, 13. februāris), Valmierā (Kultūras centrs, 9. marts), Rēzeknē (Latgales vēstniecība GORS, 22. marts), Ventspilī (Jūras Vārti, 29. marts). Koncerta programmā ir gan repa izpildītāju aktuālākās dziesmas, gan populārākie hiti. Biļetes uz koncertiem iegādājamas visās Biļešu Paradīze tirdzniecības vietās Latvijā, digitāli www.bilesuparadize.lv un koncertu norises vietās.

Ozols

Ģirts Rozentāls jeb Ozols ir viens no Latvijas hiphopa mūzikas pamatlicējiem. Solokarjeru uzsāka aizvadītās desmitgades sākumā ar debijas singlu “Neko 2005” (2000.) Albumi: “Cieņa un mīlestība” (2001.), “Augstāk, Tālāk, Stiprāk” (2002.), “Dūzis” (2003.), “Neatkarība” (2009.), “Atpakaļ nākotnē” (2015.), Neona Pilsēta (2018.) 2018. gada nogalē mūzikas straumēšanas platformās nonāca Ozola sestais studijas albums “Neona Pilsēta”. Ierakstā piedalās ansis, rolands če, xantikvariāts un Sudrabu sirds, kā arī aktieris Juris Strenga un komiķis Jānis Skutelis. Mūziku šajā relizē veidojis bītmeikeris Niklāvz un Helmuts Šteins (Katapullt). Miksējis un māsterējis Ansis Kolmanis Dirty Deal Audio studijā. Savas radošās darbības laikā Ozols piedalījies arī tādos projektos kā Fact un Rool Makaz.

ansis

Vairāk kā desmit gadu laikā saistīts ar un/vai ņēmis dalību tādos projektos kā PKI (Skutelis, Edavārdi, KasPis, Arčijs, Eliots, 181h, AKE), Riekstu Armija (Edavārdi, Arčijs), Kreisais Krasts, Ritmiskās Runas, Lāzeri, [KjP], Netīrās cilpas un Dirty Deal Audio, piedalījies daudzu repa ierakstu veidošanā un sadarbojies ar lielāko daļu atzītāko latviešvalodīgo reperu buķetes. 2013. gadā izdevis "Dekadansi" (1. un 2. daļu) un kopā ar Oriole radījis #HIMNAS. 2017. gadā izdevis savu jaunāko un kritiķu augsti novērtēto albumu "Balzams".

Viņa

Jaunā latviešu hip-hopa mūziķe, albuma “Elpo EP” autore. Publikai pazīstama arī kā projektu "Autographic" un “Bandmaster” soliste, “Radio Pieci” repa batla fināliste un “Zelta Mikrofona” ieguvēja nominācijā “Gada debija” un "Labākais elektroniskās mūzikas albums".

Edavārdi

Edavārdi ir jauns cilvēks un latviešu repa izpildītājs, kurš ir tikai sava ceļa sākumā. Albumi: “Izlaušanās” (2010.),“ Es Esmu Šeit” (2013), “Galvaskauss” (2015.), “Īstas Acis” (2017.) ”Ghetto Brīvrunu batla” uzvarētājs.

Koncertos vietu skaits ir ierobežots. Pirmās ieejas biļešu cenas 8€.

 

 
Nav gaidāmo pasākumu