Žurku ŽURKA 2020

Vecgada koncertuzvedums “Žurku ŽURKA 2020” –  nākamā gada prognozes,  dziesmas par ziemu un mīlestību 

31.decembrī plkst.13 un 16 VEF Kultūras pilī ikviens aicināts uz aizraujošo Vecgada koncertuzvedumu “Žurku žurka 2020”.

“Pašreiz meklējam un pētām, kāds nākamais gads, kas pēc Austrumu horoskopa ir Žurkas gads,  mums visiem varētu būt, un gatavojam savu alternatīvo horoskopu jeb alternatīvo prognozi, lai izstāstītu un izdziedātu cilvēkiem to, kas viņus nākamgad sagaida,” topošā koncerta priekškara maliņu paver Latvijas Nacionālā teātra aktieris un koncerta režisors Mārtiņš Egliens, piebilstot – dziesmas, kas skanēs koncertā, būs gan dzirdētas un pazīstamas, gan arī, iespējams, negaidītas.

“Teiksim tā, šajā vakarā neskanēs tās dziesmas, kuras parasti sagaida Vecā gada koncertā. Protams, kaut kas par ziemu un sniegu arī, bet pamatā tomēr dziedāsim par cilvēkiem. Jo viss būs tā, kā dzīvē notiek un par mīlestību. Ja mīlestības nākamgad būs pietiekami daudz, un zvaigznes rāda, ka tas tā arī būs, tad man šķiet, ka viss arī būs kārtībā,” piebilst M. Egliens.  

Lai viss notiktu, kā iecerēts, 31.decembrī parūpēsies Latvijas Nacionālā teātra dziedošie aktieri Mārtiņš Egliens, Līga Zeļģe, Daiga Gaismiņa, Mārtiņš Brūveris, Gundars Grasbergs un Raimonds Celms un pavadošā mūziķu grupa.

 “Dziesmas būs visnotaļ pazīstamas, tāpēc, protams, ikviens varēs tās dziedāt līdzi!. Žurkas ballītei būt!” aicina M. Egliens.

 
Nav gaidāmo pasākumu