Jaungada sagaidīšanas svinības

Jaungada nakts svinības ar roka leģendām!

 “Mums vēl pieder viena nakts”

Jaunā gada sagaidīšana atgriežas VEF kultūras pilī! Aizvadīsim 2019. gadu kopā ar sen iemīļotām roka Leģendām “Opus Pro”, Hariju Zariņu un grupu “Colt”.  Vakara gaitā priecēs gan muzikāli, gan radoši pārsteigumi, kur mums katram būs iespēja ņemt dalību. Īsi pirms pusnakts lielajā zālē būs iespēja tiešraidē vērot Ministru prezidenta un Valsts prezidenta uzrunas, kā arī neiztrūkstošu Jaunā gada sagaidīšanas tradīciju - svētku salūtu no 11. novembra krastmalas. Vakara vadītājs: Dailes teātra aktieris Gints Grāvelis.

Savas pastāvēšanas laikā rokgrupa “Opus Pro” ierakstījusi piecus studijas albumus: “Dzimene” (1996), “Es eju tevi zagt” (2000), “Labākās dziesmas” (2002), “Tu un es”, kā arī “Stāsts Nr. 13”(2014). Šis albums 2014. gadā saņēma “zelta” statusu.

Harijs Zariņš 1986. gadā dibinājis latviešu rokgrupu “Opus Pro”, un ir tādu dziesmu autors, kā "Rozā lietus", "Tu un es", "Pēdējā pietura", "Ogres romance", "Ugunsdzēsējs" u.c. 2010. gadā izveidojis rokgrupu “Colt”, kuras populārākie hiti ir „Neļauj aiziet man”, „Sapņi lido debesīs”, „Par Latviju!”, „Lietus serenāde”, kā arī „Ugunsdzēsējs” un „Metāla zirgs”. Rokgrupas soliste Elīna Krastiņa pārsteidz ar spēcīgo vokālu, un ir pierādījusi sevi 2005. un 2006. gadā ar saviem skaņdarbiem iekļūstot Muzikālās bankas finālā, un ir startējusi arī Eirovīzijas nacionālajā atlasē.

Sagaidīsim Jauno 2020. gadu ar klasiskām pamatvērtībām – izcilu mūziku, gardām uzkodām, veldzējošiem un dzirkstošiem dzērieniem, un pats galvenais - iedvesmojošā, līksmi uzlādējošā kompānijā.

 Lai visiem priecīgs prāts!

  • Darbosies bārs. Ieejas maksā iekļautas uzkodas no restorāna “Kaļķu vārti” un dzirkstoši dzērieni.
  • Pasākumā būs pieejams bērnu stūrītis.

 Vairāk informācijas: +371 29131458

 
Nav gaidāmo pasākumu