Duets Andris Kivičs un Liene Skulme / Es mīlu Tevi vairāk kā vakar

Duets Andris Kivičs un Liene Skulme aicina uz autoršovu
“Es mīlu Tevi vairāk kā vakar”.
Pēc uzstājīgiem šova skatītāju lūgumiem satikt populāro pāri dzīvē, duets nolēmis atsaukties un doties pie atbalstītājiem ar savu šovu. Klausītāji jau atzinīgi vērtējuši jaunā dueta pirmos divus skaņdarbus “Tā mēs mirdzam, tā mēs gaistam” un “Vanna”, kā rezultātā cilvēki sociālajos tīklos aktīvi rosinājuši duetu izdot albumu un uzstāties publikas priekšā.
Koncertā Kivičs un Skulme ne vien aprunāsies omulīgā gaisotnē ar klausītājiem, atklās sava reitingu līdera šova “Kivičs. Pavisam privāti” šokējošākās aizkulises, atbildēs arī uz visneērtākajiem skatītāju jautājumiem, bet arī demonstrēs dažādus talantus par kuriem sabiedrība, iespējams, pat nenojauš, paralēli caurvijot savu jauno muzikālo programmu, kurā visas dziesmas ir pilnīgi jauni, 2019.gadā tapuši akustiski oriģināldarbi.
“Mēs cīnāmies par vērtībām, kuras mums un mūsu domubiedriem ir tuvas. Mēs uzskatām, ka cilvēkam savs uz šīs zemes atvēlētais laiks ir jāpavada saskaņā ar sevi, jādzīvo tā, kā tu pēc vistīrākās sirdsapziņas jūti pats, nevis tā, kā vēlās apkārtējie cilvēki. Mēs neizvairāmies no atbildības, bet mēs sakām- tava dzīve pieder Tev. Par to jau arī patiesībā ir mūsu šovs - par tiesībām dzīvot tā, lai mūsu dzīves pieredze ir absolūti patiesa”.
Andris sevi apliecinājis ka odioza un daudzpusīga personība. Viņa harizmātiskā personība ir izpaudusies ne vien mūzikas un dzejas lauciņos, bet arī žurnālistikā, politikā, sportā un sociālās aktivitātēs. Tamdēļ arī gaidāmajā koncertā duets Andris Kivičs un Liene Skulme sola daudzus pārsteigumus ne tikai vokālajā un horeogrāfiskajā ziņā, bet arī sportā un pat žurnālistikā, jo īpašs uzsvars tiks likts uz interaktīvu komunikāciju ar klausītāju, kuram tiks dota iespēja pašam tapt intervētam, kas sola padarīt koncertu par īpašu un neatkārtojamu piedzīvojumu. Autoršova apmeklētājiem būs iespēja uzdot savus, vēlams, visneērtākos jautājumus un līdz ar to aktīvi piedalīties koncertprogrammas satura radīšanā. Šāda veida improvizācijas, dzīvās mūzikas un skatītāju iesaistīšanas formāts būs kas jauns un nebijis Latvijas mūzikas dzīves apritē, tamdēļ mēs neatklāsim visus autoršova scenārija noslēpumus, bet gaidīsim Jūs uz šo NEprivāto un NEgarlaicīgo pasākumu!
Tikai pirmās 50 biļetes par 15,-Eiro

 
Nav gaidāmo pasākumu