Mirdza Martinsone un Juris Kalniņš izrādē MĪLESTĪBAS VĒSTULES

Aizraujošo un patieso mīlas stāstu uz skatuves izdzīvos lieliskie aktieri Mirdza Martinsone un Juris Kalniņš: visdažādākās dzīves peripētijas, vesela emociju buķete -  humors, pārpratumi, izmisums, kaisle un visam pāri - mīlestība, kas nekad nebeidzas.  Izrādē izspēlētā dzīve būs saistoša ikvienam –  katrs tajā atradīs ko ļoti intīmu, ļoti personīgu, ko tādu, kas reiz piedzīvots un izdzīvots. Laipni aicinām uz izrādi "Mīlestības vēstules"!

„Esmu priecīga, ka mēs ar Juri atkal rakstīsim viens otram vēstules. Un zinu, ka tagad tās rakstīsim vēl skaistākas, jo esam kļuvuši dzīves gudrāki,” stāsta aktrise Mirdza Martinsone.

Senioriem un Ievas Stāstu  lasītājum kluba biedriem - atlaides!

Paldies  personīgi Allai Petropavlovskai,  Ansim Klucim, Gatim Poikānam, Andrejam Ēķim, Kasparam Birzulim,  kafe „SIMSONI&VĪNI” , Aleksandram Pociluiko par atbalstu.

Liels paldies informatīvajiem atbalstītājiem: TV24, Ievas Stāsti, LILIT, draugiem.lv, aprinkis.lv, Latvijas Radio1, Latvijas Radio2, Latvijas Radio3, Radio Skonto, Rietumu Radio, Kurzemes Radio.

Cienījamie skatītāji! Laipni aicinām uz izrādi un lūdzam pirms izrādes savlaicīgi izslēgt mobilos tālruņus!

Fotografēt, filmēt vai veikt jebkādus audio ierakstus izrādes laikā ir stingri aizliegts, tas jāsaskaņo ar pasākuma organizatoru!

 
Nav gaidāmo pasākumu