Ar Karlsonu uz skolu!

Iesāksim jauno mācību gadu kopā ar ar Operetes teātri un aizraujošiem piedzīvojumiem!

Plkst.: 16:00 Pārsteigumi, dažādas izklaidējošas un izzinošas radošās darbnīcas un atrakcijas bērniem, aizraujoši piedzīvojumi, balvas 

Šo pasākuma daļu var apmeklēt, uzrādot ieejas biļeti uz izrādi Karlsons.

Eiropas Savienības mājas radošā darbnīca

Barboleta - mācīties viegli, kustībā

"Montessori Studija" darbnīca "Jūras iemītnieki"

„Learn IT”radoša programmēšanas darbnīca bērniem 

Pūres šokolādes muzeja radošā darbnīca

Pirmās stepa dejas studijas Latvijā "Top Tap Company" meistarklase

 Radošas dāvanas un rotāšanās ar Ella Pella

Grāmatnīcas „Jānis Roze” darbnīca „Zīmē, krāso un lasi kopā ar pūķīti Kokosriekstu”

Uzbūvē savu sapņu māju ar GIGI Bloks lielajiem rotaļu klučiem

Konkurss ar balvām no „Dzintars”

Plkst.: 18:00 Muzikāla piedzīvojumu spēle bērniem KARLSONS (mūzikls) (izrāde plānota - arī 19.oktobrī

Brālītis un Karlsons, kas dzīvo uz jumta... ir aizraujošs stāsts par pieaugušo un bērnības pasauli. Par daudzveidīgo, krāsaino fantāzijas pasauli, kurā mēs visi dzīvojam. Izrāde domāta tiem, kuri nav aizmirsuši savu bērnību, savus sapņus. Tātad - mums visiem. 

Spēle būs šī muzikālā iestudējuma būtība, kurš kuru pārspēs, pārspēlēs? Vai iespējama šo divu pasauļu satikšanās?... Kaut vai spēlē, fantāzijās... Dzīves spēlē? Noteikti! Ja abas šīs pasaules vieno sapnis. Sapnis, kura aizsākums ir bērnībā. 

Karlsons lido atkal un piedzīvojumi turpinās! Lai arī vecāki Brālītim nopērk suni, lai viņš nejustos vientuļi, tik un tā Karlsons ir daudz labāks rotaļu biedrs, jo Karlsons allaž ir brīvs, neatkarīgs, pārdrošs un gatavs draiskulībām.  Spēlei un improvizācijai ir viens dzinējspēks - akumulēt enerģiju un prieku gan spēlētājos, gan skatītājos. "Es gribu priecāties, citādi nepiedalos, " saka Karlsons.  Līdzdarbojies bulciņu dzīrēs, spokojies, lido un palaidņojies kopā ar Karlsonu un Brālīti!

"Karlsons – aizraujoša, asprātīga luga par pasauli ar noslēpumu, jo daudzi ir mēģinājuši minēt Karlsona mīklu - kas viņš īstenībā ir; Brālīša fantāzija vai tiešam reāla būtne? Īsta pasaku grāmata, kā formulējis Ērihs Kestners, ir domāta bērniem no astoņiem līdz astoņdesmit gadiem. Mēs arī pieturēsimies pie šīs domas izrādē”, saka izrādes režisors Valdis Lūriņš, piebilstot, ka interesanti būs gan vismazākajiem, gan arī pieaugušajiem.

Muzikāla piedzīvojumu spēle bērniem veidota pēc Astrīdas Lindgrēnes un Ārnes Oita mūzikla motīviem.

Galvenajās lomās: Karlsons - Kārlis Rūtentāls, Brālītis – Valērija Koļago. 
Laura Purena, Tatjana Kopača, Artūrs Zvirbulis, Elīna Avotiņa, Salvis Sprūžs, Sabīne Krilova, Mārtiņš Gailis, Sandija Dovgane un Operetes orķestra ansamblis džeza pianista Madara Kalniņa vadībā.

režisors – Valdis Lūriņš
horeogrāfs – Alberts Kivlenieks
scenogrāfs – Oskars Dreģis
kostīmu māksliniece – Juta Ķimmenīte.
mākslinieciskā vadītāja un producente – Agija Ozoliņa-Kozlovska

Mazajiem skatītājiem nav vecuma ierobežojuma. Biļetes bērniem jāiegādājas no 3 gadu vecuma, ja arī neaizņem atsevišķu sēdvietu.

Informējam, ka pasākuma laikā notiks fotografēšana un filmēšana, un iegūtie attēli var tikt ievietoti Operetes teātra mājas lapā internetā, sociālajos tīklos Facebook, Instagram, draugiem.lv, kā arī bildes var tikt izmantotas publicēšanai medijos publikācijās par pasākuma norisi.

Apmeklējot pasākumu, Jūs piekrītat ka:
• varat tikt fotografēts un filmēts;
• fotogrāfijas ar Jūsu attēlu var tikt ievietotas Operetes teātra mājas lapā internetā, sociālajos tīklos Facebook, Instagram, draugiem.lv, kā arī bildes var tikt izmantotas publicēšanai medijos publikācijās par pasākuma norisi.

Rudens sezonā skatieties

 
Nav gaidāmo pasākumu