GACHO Ziemeļblāzmā

Kultūras pils “Ziemeļblāzma” 27.oktobrī dārdēs tā, kā nekad. Pirmo reizi pils vēsturē pils telpās notiks īsts hip hopa un repa grāvējs!

GACHO ir viens no Latvijas elektroniskās mūzikas skatuves skaļākajiem vārdiem. GACHO izpildītās mūzikas žanru caurstrāvo hip hopa, elektroniskās mūzikas un pankroka elementu sakausējums, kas kopā ar izpildītāja harizmu viņa koncertiem piešķir milzu enerģijas lādiņu, kas burtiski uzlādē katru apmeklētāju, kuru vidū vienaldzīgs nepaliek neviens. 27.oktobrī GACHO ar savu komandu kāps uz "Ziemeļblāzmas" kultūras pils skatuves ar saviem skaļākajiem grāvējiem.

Koncertu iesildīs EDAVĀRDI

Edavārdi ir latviešu repa pārstāvis, kurš vietējā scēnā darbojās jau 10 gadus. Reperis ir sevi parādījis dažādos veidos - gan kā solo izpildītājs, gan kā vairāku atpazīstamu apvienību pārstāvis. Edavārdi ir uzstājies visā Latvijā un uzvarējis vairākas ievērojamas freestyle cīņas, kā arī sadarbojies ar tādiem izpildītājiem, kā Ozols, Arstarulsmirus (ex-Gustavo), ansis, Eliots,  Skutelis, Kristīne Prauliņa un daudziem citiem. Savas karjeras laikā reperis ir izdevis albumus un EP, kā arī vairākus video klipus.

Biļetes - 15.00 EUR "Biļešu paradīze" kasēs, internetā un Kultūras pils "Ziemeļblāzma" informācijas centra kasē.

 
Нет предстоящих мероприятий